Miksi The Notebook on niin suosittu elokuva?

The Notebook – Rakkauden sivut -elokuva on suosittu monestakin syystä. Kerromme tällä sivulla muutamia seikkoja, jotka ovat vaikuttaneet elokuvan suureen suosioon.

Mukaansa tempaava tarina, johon on helppo samaistua

Elokuvan romanttinen tarina on mukaansa tempaava ja siihen on helppo samaistua. Lähes jokainen meistä muistelee varmasti silloin tällöin omaa ensirakkauttaan ja tässä elokuvassa kerrotaan juuri ensirakkaudesta, joka kehittyy eliniän kestäväksi rakkaudeksi, minkä väliin mikään, ei edes vakava sairaus, ei voi tulla. Elokuva perustuu Kuuntele vain muistojasi -nimiseen romaaniin, jonka on kirjoittajut Nicholas Sparks. Toinen tarinan keskeinen teema on rakkaus, joka ei saa ympäröivässä yhteisössä muiden hyväksyntää. Jos olet joskus ollut palavasti rakastunut henkilöön, jota läheisesti eivät hyväksy, antaa The Notebook – Rakkauden sivut -elokuva melkoisen samaistumiskohteen.

Hyvät näyttelijäsuoritukset

Elokuvan pääosien näyttelijät tekevät elokuvassa huimat roolisuoritukset. Rachel McAdams ja Ryan Gosling tekevät hahmoista tunteineen aidontuntuisia. Ryan Gosling on vuonna 1980 syntynyt näyttelijä sekä muusikko, joka on ansainnut Golden Globe -palkinnon. The Notebookin lisäksi hän on näytellyt esimerkiksi Blue Valentine -elokuvassa. Rachel McAdams puolestaan syntyi vuonna 1978 ja on näytellyt The Notebookin lisäksi esimerkiksi Kuokkavieraat-elokuvassa.