Millainen on tänä vuonna ilmestynyt Paddington 2 -elokuva?

Paddington-fanit saivat tänä vuonna mukavan yllätyksen, koska Paddingtonin tarina sai jatkoa elokuvan jatko-osan muodossa. Millaisesta elokuvasta sitten on kyse? Kerromme tällä sivulla lyhyesti Paddington 2 -elokuvan pääteemoista.

Paddingtonin tausta

Michael Bond loi rakastetun Karhuherra Paddingtonin ja Karhuherran ensimmäinen tarina julkaistiin kirjana 1958. Tässä tarinassa Brownit ottavat Paddingtonin kotiinsa asumaan löydettyään tämän yksin Paddingtonin rautatieasemalta. Karhuherra on kotoisin Perusta ja hänen kaulassa on lappu, jossa pyydetään pitämään Karhuherrasta huolta. Kirjojen suuresta suosiosta kertoo se, että niitä on käännetty kaikkiaan yli 40 eri kielelle. Lisäksi kirjoja on myyty yli 35 000 000 kappaletta.

Suloinen karhuhahmo on ihastuttanut lapsia jo useamman sukupolven ajan. Paddingtonissa vain on sitä jotakin, mikä on tehnyt tästä Karhuherrasta erityisen suositun hahmon.

Mistä Paddington 2 -elokuva kertoo?

Uudessa Paddington 2 -elokuvassa Paddington on asettunut Brownien luokse ja on onnellinen elämäänsä. Hän on hurmannut yhteisönsä iloisuudellaan sekä marmelaadillaan. Elokuvassa Lucy-tädin 100-vuotissyntymäpäivälahja aiheuttaa Paddingtonille päänvaivaa. Löydettyään mieleisen lahjan Paddingtonin on vielä ansaittava rahat lahjan ostoa varten. Tästä syystä hän pestautuukin monenlaisiin hanttihommiin voidakseen ilahduttaa tätiään. Lahjaksi valikoitunut kirja ehditään kuitenkin varastaa ennen kuin Lucy-täti saa lahjansa ja Paddington yrittääkin selvittää yhdessä Brownien kanssa, kuka kirjan on varastanut. Elokuvan ikäraja on seitsemän vuotta.