Millaisia elokuvia ilmestyi vuonna 2017?

Aku Louhimiehen Tuntemattoman sotilaan lisäksi vuonna 2017 ilmestyi paljon muitakin elokuvia, joista osa oli hittejä ja osa huteja. Esittelemme tällä sivulla joitakin tämän vuoden aikana ilmestyneitä elokuvia.

Home Again – Rakkaus muuttaa taloon

Home Again – Rakkaus muuttaa taloon -elokuva, jossa on sekä draaman että komedian piirteitä, ei välttämättä ole aivan räjäyttänyt kriitikoiden tajuntaa. Kyseessä onkin sellainen perusharmiton elokuva, jonka voi valita vaikkapa ajanvietteeksi kaverusten yhteiseen leffailtaan. Elokuvan päähenkilö on Alice Kinney, jolla on kaksi pientä tyttöä. Alice on eronnut lasten isästä ja päättää muuttaa takaisin vanhaan kotikaupunkiinsa. Pian Alicen elämästä ei puutu miehiä, joten luvassa on komediaa ja draamaa.

Paddington 2

Paddington-faneille on ollut tänä vuonna luvassa hyviä uutisia, sillä Paddington 2 -elokuva sai ensi-iltansa tänä vuonna. Suloinen karhuherra Paddington ei jätä ketään kylmäksi ja elokuvan teemakin on tärkeä, sillä elokuva kertoo ystävällisyyden voimasta. Tämä elokuva on hyvä valinta koko perheen yhteiseen leffailtaan.

The Killing of a Sacred Deer

Kauhun ja draaman ystäviä hemmoteltiin tänä vuonna The Killing of a Sacred Deer -elokuvalla, jonka maailma on vähintäänkin vinksahtanut ja absurdi. Elokuvan maailmaa voi kuvata jopa ahdistavaksi sen sisältämän kauhun vuoksi. Tämä elokuva ei ehkä sovikaan kaikista herkimmille katselijoille eikä perheen pienimmille.